BADKAMER verstopping

Is uw douche verstopt? Onze monteurs lossen het op

Merkt u dat het water in uw douche niet meer goed wegloopt? Helpen de huis-, tuin- en keukenmiddelen niet meer? Dan is het tijd voor een professionele oplossing van Smith Riolering. In de meeste gevallen wordt een verstopping van het doucheputje veroorzaakt door haren. In combinatie met zeepresten en huidvetten zorgt dit voor vervelende verstoppingen. Natuurlijk wilt u dit zo snel mogelijk opgelost hebben. Met 25+ jaar ervaring met rioolproblemen, heeft u aan Smith Riolering  de juiste partij gevonden.

Rommel in huis? De hele badkamer onder water? We merken dat veel klanten niet weten wat ze moeten verwachten bij het ontstoppen van een douche. Gelukkig merkt u zelf weinig van onze werkzaamheden en profiteert u vooral van het snelle resultaat. We beginnen met onderzoek en analyse, onze monteurs gaan kijken wat het probleem veroorzaakt. Vervolgens gaan we direct met het ontstoppen van uw douche afvoer aan de slag, zo kunt u binnen zeer korte tijd weer heerlijk douchen. En dat allemaal zonder breek- of hak werk, of rommel in huis! Tot slot geven we u advies om een verstopte douche afvoer in de toekomst te voorkomen.

SERVICE & KWALITEIT van Smith Riolering

Problemen met uw verstopte douche of afvoer komen altijd ongelegen. 

Wij staan klaar met de juiste expertise en kwaliteit Wij zijn telefonisch bereikbaar!’. Wanneer u voor Smith Riolering kiest profiteert u namelijk van de onderstaande voordelen:

Content Text